Skip to main content

Κρόνος: "Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους, ευχαριστούμε τον Τσουκαλοχωρίτη για όσα πρόσφερε"

 Το Δ.Σ. της ομάδας του Αγίου Δημητρίου απάντησε σε θέματα που έθιξε στην επιστολή αποχ΄ωρησης του ο πρώην ιδιοκτήτης, Παναγιώτης Τσουκαλοχωρίτης, λέγοντας πως δεν θα δεχτούν επίθεση στην αξιοπιστία των μελών, ενώ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Η ανακοίνωση του Κρόνου:

«Μετά την ανάρτηση του πρώην προέδρου Κ.Τσουκαλοχωρίτη Παναγιώτη στο προσωπικό του προφίλ και σε αθλητικό σάϊτ είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε αφού στρέφεται ευθέως απέναντι στην αξιοπιστία των μελών του ΔΣ και την δημοκρατική λειτουργεία του συλλόγου.

Οι 14 λοιπόν που μείναμε στο ΔΣ αναρωτιώμαστε με την σειρά μας πώς είναι δυνατόν να λειτουργεί κάποιος συλλογικά και ταυτόχρονα να απαιτεί την παραίτηση 6 εκλεγμένων μελών του ΔΣ προκειμένου να φέρει 6 νέους συμβούλους (επενδυτές) τη στιγμή που απομένουν και 2 ακόμη χρονιά θητείας. Είναι δυνατόν να λειτουργεί κάποιος συλλογικά και δημοκρατικά και να θέτει επιπρόσθετο όρο να μην είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές συγκεκριμένα άτομα του ΔΣ;;

Ο Κρόνος διοικείται απο 15μελές συμβούλιο εκλεγμένο, απο τα μέλη του και εκπροσωπείται απο τον εκάστοτε πρόεδρο και το ΔΣ. Ο σύλλογος μας λειτουργεί με γνώμονα το όφελος των ακαδημιών του και των ομάδων του , με σεβασμό στους αθλητές , στους προπονητές , σε όσους μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και σε αυτούς που μας στηρίζουν με ανιδιοτέλεια απο το 1976. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους να παλέψουμε με δημοκρατικές διαδικασίες, διαφάνεια, συνεργατικότητα , ομαδικότητα και όραμα για την καλύτερη πορεία του ιστορικότερου συλλόγου μπάσκετ της περιοχής μας.

Το ΔΣ ευχαριστεί τον Παναγιώτη Τσουκαλοχωρίτη για ότι έχει προσφέρει και του εύχεται καλή συνέχεια σε ότι κάνει».