Skip to main content

Γρούδος: "Μπορούμε να καταφέρουμε την άνοδο στον Πανναξιακό"

Ο Δούκας Γρούδος, γκαρντ της ομάδας του Πανναξιακού, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του EOK WebRadio όπου μίλησε για την μεταγραφή του στη Νάξο και τους στόχους του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Για την μεταγραφή του: «Ο Πανναξιακός με προσέγγισε το καλοκαίρι και διαπίστωσα ότι υπάρχει πολύ καλή οργάνωση στην ομάδα. Μου αρέσει πολύ και το πρωτάθλημα του Νότου. Εγώ κατάγομαι από τον Βορρά, δεν είχα την ευκαιρία να κατέβω στα νότια και να παίξω. Η προσέγγιση του Πανναξιακού με έκανε να δω πολύ θετικά, σαν πρόκληση και τους στόχους που έχει η ομάδα για να έρθω εδώ, να αγωνιστώ για αυτό το ιστορικό σωματείο και να εκπροσωπήσω γενικότερα το νησί».

Για το αν η άνοδος είναι ο στόχος: «Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν φοβερή προσπάθεια και έχουν φτιάξει μια ομάδα με πολλή προσοχή για να πρωταγωνιστήσει. Τώρα δεν ξέρω πώς θα πάει, πρέπει να ξεκινήσει η χρονιά, να έχουμε υγεία. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός, σε όσες χρονιές έχω αγωνιστεί έχω στόχους και θέλω να κοιτάζω περισσότερο ψηλά. Μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω εδώ. Ήρθα και βρήκα μια πολύ μεγάλη οργάνωση από τους παράγοντες, από τους προπονητές, με διάθεση και με στόχο στην προπόνηση, τους συμπαίκτες μου, οπότε μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά. Βήμα-βήμα, να ξεκινήσουμε αρχικά, να βγάλουμε υγεία στο γήπεδο, να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και, εφόσον μπορέσουμε να περάσουμε στα play-offs, στη συνέχεια να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Εγώ το βλέπω σαν μεγάλη πρόκληση και το έχω σαν στόχο στο μυαλό μου, δεν το κρύβω».

Για τον όμιλό τους: «Έχω κοιτάξει τον όμιλο, δεν έχω μεγάλη εμπειρία από τις ομάδες του νότου. Από ό,τι έχουμε συζητήσει και με τους συμπαίκτες μου περισσότερο που ήταν στον Νότο τα τελευταία χρόνια, θεωρώ ότι είναι ένας βατός όμιλος. Όσον αφορά τις δύο αποχωρήσεις ομάδων, προφανώς όταν μένουν λιγότερες ομάδες πάντα τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα. Εμάς δε μας επηρεάζει κάπου, ο στόχος μας είναι να παίζουμε και να βγάζουμε υγεία στο γήπεδο και, από ‘κει και πέρα, είτε είναι 11 ομάδες, είτε παραπάνω, για εμάς δεν αλλάζει κάτι».