Skip to main content

Ευρωπαϊκός Τύπος: «Ο Σλούκας επιστρέφει στο σπίτι του» (pics)

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε, με την ανακοίνωση του από τον Ολυμπιακό να είναι, πλέον, θέμα χρόνου και τον ευρωπαϊκό Τύπο να μιλά για την επιστροφή του Έλληνα γκαρντ στο… σπίτι του.

"Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στο σπίτι του. Η Φενέρμπαχτσε θα μπορούσε να κρατήσει τον παίκτη, καθώς είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, αλλά σεβάστηκε την επιθυμία του. Ο Σλούκας πέρασε τα οκτώ πρώτα χρόνια της καριέρας του με την κόκκινη ομάδα με την οποία κέρδισε δύο φορές τον τίτλο στην EuroLeague (2012 και2013). Μια ομάδα που έχει μεγάλους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Στον Ολυμπιακό θα βρει και πάλι τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Η εμπιστοσύνη και η κατανόηση ανάμεσά τους θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια",   αναφέρει το δημοσίευμα της «Marca».

1

Από την πλευρά της, η «Mundo Deportivo» στέκεται στο ότι ο Έλληνας γκαρντ βρέθηκε στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Ο Σλούκας, που ήταν ένας από τους παίκτες που ενδιέφερε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που ο Καμπάτσο αποφάσιζε να πάει στο ΝΒΑ, σκοπεύει να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά η επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα του έπαιξε καθοριστικό ρόλο.Στον Ολυμπιακό θα συναντήσει τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά, ενώ θα συναντήσει τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη", αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα.

2554

Όσον αφορά το «Nova.rs», γράφει χαρακτηριστικά: "Λόγω των όσων έκανε ο Έλληνας παίκτης για το σύλλογο με τον οποίο κέρδισε εννέα τρόπαια, μεταξύ των οποίων το πιο πολύτιμο είναι η Ευρωλίγκα το 2017, η Φενέρμπαχτσε, αν και είχε συμβόλαιο μαζί του αποφάσισε να σεβαστεί την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Πριν πάει στη Φενέρμπαχτσε ο Κώστας Σλούκας φορούσε την κόκκινη και λευκή φανέλα του συλλόγου Πειραιά για επτά χρόνια, με την οποία κέρδισε δύο φορές στην EuroLeague (2012 και 2013). Θα συνεργαστεί και πάλι με τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς και με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη”.

2yyrt456