Skip to main content

Μάρτιν: «Το κλειδί θα είναι να ξεκινήσουμε δυνατά»

Ο Χασάν Μάρτιν μίλησε στους εκπρόσωπους του Τύπου, στο περιθώριο της αναχώρησης του Ολυμπιακού για την Αγία Πετρούπολη, με τον «ερυθρόλευκο» σέντερ να στέκεται στο δυνατό ξεκίνημα που θα πρέπει να έχει η ομάδα του στο παιχνίδι.

"Θεωρώ πως το κλειδί θα είναι να ξεκινήσουμε δυνατά. Στα δύο τελευταία παιχνίδια ήμασταν αργοί στο ξεκίνημα. Θα πρέπει, λοιπόν, να παίξουμε με ένταση και να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα. Η αντίπαλός μας έχει κάποιους καλούς σουτέρ και αθλητικούς ψηλούς, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε", ήταν τα λόγια του Μάρτιν, που στην συνέχεια, ερωτηθείς για το αν οι ήττες από Μπάγερν και Εφές επηρεάσουν την ψυχολογία της ομάδας, τόνισε:  

"Δεν θα το έλεγα, παρόλα αυτά θέλουμε απελπισμένα τη νίκη. Είχαμε μια εβδομάδα με πολύ καλές προπονήσεις και είμαι αισιόδοξος για τη νίκη. Θα πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Είναι ακόμη πολύ νωρίς στη φετινή σεζόν και οι ήττες δεν μας έχουν επηρεάσει τόσο πολύ, όμως, όπως είπα και πριν θέλουμε απελπισμένα τη νίκη".

Όσον αφορά το σχόλιο του για την front line των Ρώσων, ο Μάρτιν είπε: "Ο Ποϊθρες είναι αθλητικός και προστατεύει καλά τη στεφάνη. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα πάνω του για να τον περιορίσουμε. Όπως είπα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Θα είναι πόλεμος!".