Skip to main content

Τζόρνταν: «Δεν θα υπάρξει άλλος σαν και εμένα» (vid)

Η blu-ray έκδοση του «the Last Dance» είναι έτοιμη να βγει στα ράφια και σε αυτή θα βρίσκεται 4ωρο υλικό το οποίο δεν προβλήθηκε αρχικά μέσω ESPN και Netfix.

Μάλιστα, σε μία συνέντευξη του Μάικλ Τζόρνταν   στον δημοσιογράφο Στούαρτ Σκοτ , ο «Air» ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να βγει κάποιος σαν τον ίδιο, προσθέτοντας, πάντως, πως  κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τις περιπτώσεις των Μάτζικ Τζόνσον, Λάρι Μπέρντ και Τζούλιους Έρβινγκ.  

Αναλυτικά:

"Δεν είναι δίκαιο, αλλά είναι μέτρο σύγκρισης, όπως ήταν μέτρο σύγκρισης ο Τζούλιους Έρβινγκ και ο Έλτζιν Μπέιλορ όταν μπήκα εγώ στην λίγκα. Δεν θα υπάρξει όμως ποτέ άλλος Μάικλ Τζόρνταν, Τζούλιους Έρβινγκ, Μάτζικ Τζόνσον και Λάρι Μπερντ. Θα υπάρξει επόμενος Κόμπι Μπράιαντ, Γκραντ Χιλ και Πένι Χάρνταγουεϊ, παίκτες που έχουν συγκεκριμένα στοιχεία. Το θέμα είναι πώς θα μπορέσουν αυτά τα παιδιά να εκμεταλλευτούν αυτά τα στοιχεία για να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες που μπορούν. Ό,τι και να κάνει η λίγκα για να προμοτάρει τα παιδιά, δεν μπορείς να ξεγελάσεις τους πελάτες, τον κόσμο. Το παιχνίδι θα πει ποιος είσαι. Το πώς θα παίξεις θα δείξει ποιος θα γίνει. Αυτό είναι επικίνδυνο επειδή η αξιοπιστία της λίγκας θα δεχθεί χτύπημα αν ψάχνεις απλώς για τα καρφώματα και το θέαμα και ξεχάσεις πράγματα που είναι σημαντικά όπως η κυκλοφορία της μπάλας και τι είναι σημαντικό σε επίθεση και άμυνα".