Skip to main content

Ξεκίνημα με χαμόγελα στην Αμαλιάδα (pics)

Την πρώτη της προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν, πραγματοποίησε η Αμαλιάδα, με την αισιοδοξία για πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα, να είναι διάχυτη.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ξεκίνημα με χαμόγελα και αισιοδοξία για τον Α.Σ.Σ.ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ!

Με πολλά χαμόγελα και με αισιοδοξία ότι η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει τον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ σε πρωταγωνιστικό ρόλο ξεκίνησε η προετοιμασία .

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα Βασίλης Τζίμης έδωσε το παρόν όπως και όλοι οι αθλητές πλην του δικαιολογημένου απόντα Τάσου Αγραπιδάκη .

Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Κιούφη και Θοδωρή Παπαδόπουλου αφού ο Βασίλης Νιπεργιάλης θα ενσωματωθεί στην ομάδα την επόμενη εβδομάδα . Παρόντες ο γενικός αρχηγός Σάκης Πυλαρινός , ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Νίκος Σκουρλής και ο αρχηγός αποστολών Λάμπρος Σταθόπουλος . Δεν θα μπορούσε να λείψει ο Χρήστος Τίτος Μίσσος φίλος και συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια της ομάδας .Σε μια εβδομάδα θα ενσωματωθεί και ο έφορος του τμήματος και ψυχή της ομάδας Δημήτρης Πέππας έτσι ώστε ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ να τεθεί σε πλήρη λειτουργία ενόψει της έναρξης της σεζόν στις 24 Οκτωβρίου .

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα με διπλές προπονήσεις το πρωί στο δάσος της Μαραθιάς και το απόγευμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ήλιδας .

Στα μεταγραφικά νέα δύο ακόμη αθλητές θα είναι στο ρόστερ της ομάδας ένας στις περιφερειακές θέσεις και ένας στις θέσεις των ψηλών .

Την Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν και τα νέα διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 αφού για φέτος υπάρχει πρόβλεψη στο υγειονομικό πρωτόκολλο που επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες .