Skip to main content

GM των Νετς: «Δεν θα πιέσουμε τον Ντουράντ να επιστρέψει»

Ο Σον Μαρκς μίλησε για την επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ στα παρκέ αλλά και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στο NBA.

Η επιστροφή του Ντουράντ είναι... καίει τους Νετς, με τον πολύπειρο φόργουορντ να μετράει αντίστροφα για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Ο GM της ομάδας του Μπρούκλιν μίλησε στο newshub.co.nz και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τον πιέσουν.

«Είναι η ερώτηση των… 110 εκατομμυρίων δολαρίων! Σοβαρά, δεν έχουμε συζητήσει μαζί του το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του. Εκείνος γνωρίζει καλύτερα το σώμα του. Το προπονητικό επιτελείο και οι γιατροί μας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και τον βοήθησαν να φτάσει σε αυτό το σημείο. Κανείς δεν ξέρει πόσο έχουμε επηρεαστεί ακριβώς από την πανδημία. Αφήστε μόνο του τον Κέβιν.

Όταν έχεις επενδύσει σε έναν παίκτη σαν τον Κέβιν, ποτέ δεν τον πιέζεις για να επιστρέψει. Όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή, όταν νιώσει 100% έτοιμος, τότε θα τον δείτε στο γήπεδο. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πριν από την πανδημία, έμοιαζε με τον γνωστό Κέβιν Ντουράντ κι αυτό είναι καλό σημάδι».

Τέλος, όσον αφορά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, τόνισε πως:

«Είμαι στρατηγικά αισιόδοξος. Θα προετοιμαστώ έχοντας στο μυαλό μου ότι θα παίξουμε. Θα προετοιμαστώ σαν να έχουμε ντραφτ, σαν να έχουμε free agency. Αν δεν προετοιμαστείς, θα πέσεις σε λακούβα».