Skip to main content

Εθνική Εφήβων –Οι κλήσεις Ζιάγκου για τα φιλικά παιχνίδια με την Ρουμανία

Δύο φιλικούς αγώνες με την Ρουμανία θα δώσει η Εθνική Εφήβων στην Αθήνα το διήμερο 6-7 Μαΐου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί στην Νις της Σερβίας, από τις 22-30 Ιουλίου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Ζιάγκος θα περιμένει τους Έλληνες διεθνείς στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 4 Μαΐου (16:00) προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις. Στις κλήσεις βρίσκονται και τα ονόματα των Σαμοντούροβ, Αβδάλα, Σπαρτάλη καθώς και του MVP του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, Λευτέρη Λιοτόπουλου. 

Αναλυτικά στην λίστα του Ζιάγκου βρίσκονται οι:

Λιοτόπουλος Λευτέρης, Καπετάκης Ευδόξιος, Πατρίκης Ανδρέας (ΔΕΚΑ),  Μαραγκουδάκης Γιάννης, Καμπερίδης Αλέξανδρος (Περιστέρι), Κομνιανίδης Ιωάννης, Χιτικούδης Νικόλαος (ΧΑΝΘ),  Παρασκευόπουλος Χάρης, Βασιλείου Νικόλαος (Προμηθέας Π.),  Νικολαΐδης Απόστολος,  Σπρίντζιος Μιχάλης (Λαύριο),  Αβδάλας Νεοκλής, Σαμοντούροβ Αλέξανδρος (Παναθηναϊκός), Ροζακέας Αναστάσιος (ΕΦΑΟΖ),  Λαμπρόπουλος Γιώργος, Σπαρτάλης Στέφανος (Ολυμπιακός), Τσαχτσίρας Φίλιππος (Άρης),  Καλιοντζής Στράτος (ΠΑΟΚ).