Skip to main content

Μπελινέλι: «Ώρα να κυνηγήσω νέους στόχους με την Βίρτους Μπολόνια»

Ο Μάρκο Μπελινέλι επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στην Ευρώπη, με την Βίρτου Μπολόνια να… ενεργοποιεί την βόμβα απόκτησης του 34χρονου παίκτη, με τον Ιταλό, με δηλώσεις του στην Gazzetta Dello Sport, να μιλά για τον επαναπατρισμό του.

"Όταν είδα ότι δεν είχα τις προσφορές που ήθελα από το ΝΒΑ, άρχισα να ψάχνω τι θα κάνω για το μέλλον μου. Η ευκαιρία παρουσιάστηκε από μόνη της και την πήρα. Θέλω να παίζω, να είμαι πρωταγωνιστής. Πήρα λοιπόν αυτή την απόφαση σχετικά γρήγορα", δήλωσε αρχικά ο Μπελινέλι, ενώ στην συνέχεια μίλησε:

Για τους στόχους του με τη Βίρτους: "Δεν έχω κατακτήσει την EuroLeague, έχω κερδίσει ένα πρωτάθλημα με τη Φορτιτούντο για το οποίο είμαι περήφανος. Είναι ώρα να κυνηγήσω νέους στόχους".

Για το NBA: "Κέρδισα τα πάντα εκεί. Πέρασα 13 χρόνια. Ναι είναι πολύς καιρός. Στις ΗΠΑ, ωρίμασα, τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος".

Για  τον Μίλος Τεόντοσιτς: "Η παρουσία του Μίλος Τεόντοσιτς, με βοήθησε στην επιλογή μου. Γύρισα σε έναν τεράστιο οργανισμό, που βλέπω ανθρώπους να παίρνουν δύναμη κερδίζοντας και πηγαίνοντας καλά. Αυτό με παρακίνησε να διαλέξω τη Βίρτους".