Skip to main content

Βλασσόπουλος: «Σημαντικό να επιστρέψουν τα παιδιά στο γήπεδο»

 Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Εφήβων, Γιώργος Βλασσόπουλος μίλησε μετά την ήττα της επίσημης αγαπημένης από την Εθνική Γαλλίας με 84-51, υπογραμμίζοντας ότι η διοργάνωση του European Challenger ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους παίκτες, καθώς έχουν χάσει πολύ χρόνο εκτός γηπέδου λόγω της πανδημίας.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Εφήβων αποχαιρέτησε με ήττα το Τελ Αβίβ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βλασσόπουλος, μίλησε για τη συνολική εμπειρία των αθλητών από το European Challenger.

«Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους εδώ στο Ισραήλ με τη φούσκα και κυρίως για τα παιδιά. Ήταν ιδιαίτερες συνθήκες εξαιτίας του κορονοϊού. Ήταν μια καλή εμπειρία όμως από την άλλη για τους αθλητές, καθώς έχουν χάσει πολύ χρόνο εκτός γηπέδου λόγω της πανδημίας. Ήδη είχαν χάσει ένα χρόνο από τις εθνικές ομάδες, αλλά και με τους συλλόγους τους ο καθένας, το οποίο έχει στοιχίσει. Κάποια από τα παιδιά που είναι σε ομάδες που αγωνίστηκαν στην Α1 ή στην Α2 είχαν πολύ μικρή συμμετοχή ακόμη και σε προπονήσεις σε πολλές περιπτώσεις. Το ζητούμενο γι’ αυτά τα παιδιά είναι να μην χαθεί άλλος χρόνος, να μπουν στο γήπεδο και να πάνε όλα καλά πλέον από εδώ και πέρα γι’ αυτά».