Skip to main content

Μπιλάλης: «Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, εμείς να κάνουμε καλά της δουλειά μας»

Ο παίκτης της Εθνικής Εφήβων, Κωνσταντίνος Μπιλάλης, παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά την ήττα από τη Σλοβενία, με τον νεαρό αθλητή να τονίζει ότι από εδώ και μπρος κάθε παιχνίδι αποκτά μεγάλη σημασία καθώς είναι νοκ άουτ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπιλάλη: 

 

«Μετράμε δύο ήττες σε τρεις αγώνες, αλλά από εδώ και πέρα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλάζει μορφή με τα νοκ άουτ παιχνίδια», τόνισε ο Έλληνας γκαρντ και συνέχισε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, γιατί μια νίκη σε φέρνει στην οχτάδα. Μια ήττα σε στέλνει στις θέσεις 9-16. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Ο αθλητής δεν στέκεται στο όνομα του αντιπάλου:

«Όποιος κι αν είναι απέναντί μας θα πρέπει εμείς να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ».

Ο τραυματισμός στου Αλέξανδρου Σαμοντούροβ είναι κομμάτι της κουβέντας και της κατάστασης:

«Είναι κάτι που συνέβη, όλοι στενοχωρηθήκαμε. Δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να παίξει ή όχι. Ξέρουμε ότι θέλει να βοηθήσει και να είναι εκεί. Θα περιμένουμε όμως τι θα πει το ιατρικό επιτελείο. Αν δεν μπορεί να παίξει, θα πρέπει να κοιτάξουμε αυτοί οι έντεκα που θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι, να κάνουμε το καλύτερο για να συνεχίσουμε».