Skip to main content

Σπρίντζιος: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»

Ο παίκτης της Εθνικής Ελλάδας Εφήβων, Μιχάλης Σπρίντζιος μίλησε μετά την ήττα της γαλανόλευκης από την Εθνική Ιταλίας με 64-55, υπογραμμίζοντας ότι το τρίτο δεκάλεπτο στοίχισε στην γαλανόλευκη.

Αναλυτικά:

Τέσσερις λέξεις από τον Μιχάλη Σπρίντζιο ήταν αρκετές για να συνοψίσουν αυτό που έγινε σήμερα. Η Εθνική Εφήβων δεν τα κατάφερε να πάρει τη νίκη που ήθελε από την Ιταλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, ώστε να βρεθεί στους προημιτελικούς. Πλέον θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-16. Κι αν τα λόγια του Σπρίντζιου μιλάνε για το γεγονός, ο τόνος της φωνής του λέει πολλά περισσότερα.

«Τι μπορούμε να πούμε; Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αυτή είναι η αλήθεια», λέει για να συμπληρώσει: «Θέλαμε αυτό το παιχνίδι, θέλαμε αυτή νίκη, αλλά δεν μπορέσαμε να την πάρουμε».

Για τον ίδιο το πρόβλημα ξεκίνησε από την άμυνα: «Ειδικά σε κάποιες άμυνες ένας εναντίον ενός είχαμε πρόβλημα κάποιες στιγμές και μας στοίχισε αρκετά. Δεχθήκαμε πόντους που δεν έπρεπε. Από την άλλη, κάποιοι παίκτες της Ιταλίας που δεν τους περιμέναμε μας έκαναν ζημιά. Ουσιαστικά το διάστημα που μας στοίχισε ήταν το τρίτο. Χάσαμε όλο το τρίτο δεκάλεπτο. Αδικούμε τους εαυτούς μας…»

Υπάρχει όμως και συνέχεια, όσο δύσκολη ψυχολογικά κι αν είναι. Ο αυριανός αγώνας με τον ηττημένο του παιχνιδιού Ισπανία – Βόρεια Μακεδονία αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς η ομάδα που θα νικήσει παραμένει την κατηγορία: «Αν υπάρχει όρεξη; Αυτή τη στιγμή, η στενοχώρια είναι μεγαλύτερη. Δεν τίθεται όμως καν τέτοιο θέμα. Υπάρχει ένα παιχνίδι σημαντικό, πρέπει να παίξουμε, πρέπει να βρούμε τον καλό μας αυτό και να πάρουμε τη νίκη, γιατί παίζεται και μια κατηγορία πλέον».