Skip to main content

Χατζηλάμπρου: «Τα τρίποντα μία θα μπαίνουν, μία όχι, οι νίκες όμως μένουν»

Ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου ήταν από τους πρωταγωνιστές της δεύτερης νίκης της Εθνικής Παίδων στο Ευρωμπάσκετ U16 που φιλοξενείται στην Κρήτη. Η νίκη επί της Κροατίας ήρθε με τον Χατζηλάμπρου να μετρά 33 πόντους, με 8/14 τρίποντα, ένα εκ των οποίων απ’ το ένα καλάθι στο… άλλο, ενώ είχε και 12 ριμπάουντ.

«Ήταν μια σημαντική νίκη και να πω συγχαρητήρια και στην Κροατία που είναι πολύ καλή ομάδα”, ήταν τα πρώτα λόγια του Χατζηλάμπρου που προτίμησε αντί να σταθεί στον εαυτό του να μιλήσει πρώτα για τον αντίπαλο.

“Εμείς παίξαμε καλά, μας «πήγε» το ματς, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και βελτιώσαμε την άμυνά μας. Αυτό μας βοήθησε να βάλουμε εύκολα καλάθια”, συνέχισε, δείχνοντας πια προς όλη την ελληνική ομάδα. Στην… επιμονή για την δική του απόδοση και τα οχτώ τρίποντα που σημείωσε , προτίμησε να κρατήσει τους τόνους χαμηλούς: “Εντάξει, τα τρίποντα δεν μπαίνουν κάθε μέρα, μία θα μπαίνουν, μία όχι, αλλά σημασία έχει η νίκη κι αυτό μένει. Ο όμιλος μας είναι δύσκολος, θέλουμε και αύριο τη νίκη (σ.σ. με Ιταλία) και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε».