Skip to main content

ΕΟΚ – Ο Λιόλιος θα συναντήσει τον Ιτούδη την Πέμπτη (20/4) στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Λιόλιος θα βρεθεί μαζί με τον Νίκο Ζήση στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (20/4), σε ένα ταξίδι το οποίο ήταν προγραμματισμένο (όπως και το αντίστοιχο στις ΗΠΑ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο), με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον GM της Εθνικής να έχουν μία σειρά συναντήσεων, τόσο με τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ιτούδη, όσο και με τους Έλληνες διεθνείς, Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Και αν ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε την συνάντηση με τον Ιτούδη να είναι τυπική, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι φήμες των τελευταίων ημερών περί αλλαγής στάσης της Φενέρμπαχτσε, αναφορικά με την σχέση του Έλληνα προπονητή με την Εθνική Ελλάδας, ίσως αλλάξουν τα δεδομένα. Και αυτό γιατί, αν προκύψουν θέματα… εκτός ατζέντας, τότε θα πρέπει να ξεκαθαριστούν άμεσα, ώστε να αρχίσει χωρίς προβλήματα ο προγραμματισμός ενόψει του μεγάλου μπασκετικού ραντεβού του Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα δώσει το παρών η «επίσημη αγαπημένη».

Εκτός του Ιτούδη, Λιόλιος και Ζήσης θα μιλήσουν από κοντά και με τους Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο, παίκτες οι οποίοι αποτελούν μέλη του «κορμού» της Εθνικής Ανδρών.