Skip to main content

Τουρνουά Ακρόπολις - Μόλις 3000 εισιτήρια έχουν απομείνει για την πρεμιέρα με το Μαυροβούνιο

Μόλις 3000 εισιτήρια έχουν απομείνει για το παιχνίδι της Ελλάδας με το Μαυροβούνιο που ανοίγει την αυλαία του τουρνουά «Ακρόπολις», με τον κόσμο να στέκεται μαζικά στο πλευρό της Εθνικής ανδρών. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΟΚ:

«Το Τουρνουά Acropolis Aegean αρχίζει απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το φίλαθλο κοινό για μία ακόμη φορά έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών. Για την αποψινή πρώτη αναμέτρηση του τουρνουά απέναντι στο Μαυροβούνιο (20:00, ΕΡΤ2) έχουν απομείνει λιγότερα από 3.000 εισιτήρια.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε διαδικτυακά και να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα με ένα «κλικ» ΕΔΩ από την άνεση του σπιτιού σας. Παράλληλα, εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 10.00 ως το ημίχρονο, από όπου μπορείτε να βρείτε εισιτήρια και για την Α’ Φάση του Προολυμπιακού Τουρνουά σε προνομιακές τιμές.

Οι θύρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα ανοίξουν δύο ώρες πριν το τζάμπολ (18:00) και το κοινό παρακαλείται να προσέλθει εγκαίρως για να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο στο γήπεδο. Σημειώνεται πως η είσοδος για τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια στα οποία αναγράφεται η θύρα Courts θα γίνεται από την είσοδο «Ωμέγα Θαλάσσης», ενώ η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων στα οποία αναγράφεται η Θύρα 3 (VIP) θα γίνεται αποκλειστικά από την Θύρα 3».