Skip to main content

Εθνική Ανδρών: Χωρίς Γιάννη η 12άδα του φιλικού με το Πουέρτο Ρίκο

Γνωστοί έγιναν οι 12 παίκτες που επιλέχθηκαν από τον Βασίλη Σπανούλη για το φιλικό της Ελλάδας με το Πουέρτο Ρίκο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη (16/7, 18:30) στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Από την "γαλανόλευκη" αποστολή θα απουσιάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λόγω ίωσης, αλλά και οι Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, καθώς και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Ανδρών προπονήθηκε σήμερα (15/7) το απόγευμα στο Περιστέρι, πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με το Πουέρτο στην PAOK Sports Arena.

Στην αποστολή δε συμμετέχουν οι, Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω μίας ίωσης που τον κράτησε έξω και από τη σημερινή προπόνηση, Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης  που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά και Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον κράτησε έξω και από το Προολυμπιακό τουρνουά.

Οι 12 που θα έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.