Skip to main content

Εθνική Ανδρών: Με Λούντζη και Χουγκάζ στο Βελιγράδι, την Δευτέρα (22/7) ενσωματώνεται ο Καλάθης

Με 12 παίκτες αναχωρεί το απόγευμα της Κυριακής (18:00) για το Βελιγράδι η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Σερβία (22/7,  21:00), στην πρόβα τζενεράλε της Ελλάδας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Στην 12μελή αποστολή βρίσκονται τόσο ο Μιχάλης Λούντζης, όσο και ο Νίκοις Χουγκάζ, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στο πρόσφατο Προολυμπιακό τουρνουά. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Κουζέλογλου και Τανούλης, οι οποίοι ήταν παρόντες από την πρώτη ημέρα (πλην του Προολυμπιακού), έχοντας ουσιαστική συμμετοχή στην δουλειά που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης, όλο αυτό το διάστημα.

Από εκεί και πέρα, ο Νικ Καλάθης θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι το μεσημέρι της Δευτέρας (22/7), έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούσε, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε. Όσον αφορά τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας σέντερ συνεχίζει θεραπείες και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί εκ νέου από τους γιατρούς.  

Οι 12 που θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα της Σερβίας είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.