Skip to main content

Mπιτς: «Tο τρίτο μου lockdown σε τρίτη διαφορετική χώρα»

Ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, o Mπο Μπιτς τόνισε ότι παρά την αβεβαιότητα του lockdown, οι «ασπρόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα της Κυριακής (8/11).

 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μπο Μπιτς στο προσωπικό του blog στο esake.gr:

«Επιτέλους, μία ακόμη ημέρα αγώνα είναι μπροστά μας. Ήταν αρκετά τρελό να φτάσουμε σε αυτό το σημείο όπου μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχουμε ένα παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο. Ολόκληρη η χώρα μόλις τέθηκε σε "Lockdown" λόγω του Covid-19 έως τις 30 Νοεμβρίου. Ωστόσο, η Basket League εξακολουθεί να είναι σε θέση να παίξει παιχνίδια! Δυστυχώς όμως χωρίς τους πιστούς θαυμαστές μας!

Ακόμη και με αυτή την αβεβαιότητα έχουμε προετοιμαστεί καλά για ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού με καλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Έχουμε καλό πλάνο για το παιχνίδι και ανυπομονούμε να δείξουμε τι έχουμε βελτιώσει από το τελευταίο μας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι να πάμε και να πολεμήσουμε κάθε κατοχή για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον εκτός έδρας αγώνα».