Skip to main content

Σιδερένια η Παυλοπούλου επιστρέφει

O Mιχάλης Κυριακάκης γράφει για την επιστροφή της Πηνελόπης Παυλοπούλου στη δράση, ύστερα από την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.
 
παυλοπουλου1
Τέλος καλό για την Πηνελόπη Παυλοπούλου οσον αφορά την περιπέτεια της με τον κορονοιό και επιστρέφει γερή στη ενεργό δράση. 
Η Ελληνίδα διεθνής η οποία ως γνωστόν ήταν παρούσα  με την αποστολή τής εθνικής  μας ομάδας στο Ηράκλειο για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, διαγνώστηκε θετική στον ιό πριν το ματς με την Βουλγαρία και μπήκε σε καραντίνα. 
 
Η απουσία της έγινε ιδιαίτερα αισθητή στους δύο αγώνες, ενώ και η ίδια πολυ στενοχωρημένη με μέτρια ευτυχώς συμπτώματα, έμεινε αποκλεισμένη στο δωμάτιο της ακόμα και όταν έφυγε η εθνική ομάδα μέχρι να λήξει η καραντίνα και να βγουν αρνητικά τα τεστ.  
 

παυλοπουλου2

Η Πηνελόπη είναι ήδη στην Ρουμανία και την προετοιμασία της Σέπσι για της προσεχείς υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Eurocup. 
Η ομάδα της θυμόμαστε  αφού δεν κατάφερε να περάσει την Τζιρονα και να πάει στους ομίλους της Ευρωλίγκας, θα αγωνιστεί σε αυτούς της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της FIBA. 
 παυλοπουλοου3
 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα της "φούσκας " και η πρώτη φάση είναι προγραμματισμένη για 19-22 Ιανουαρίου με τις δύο πρώτες ομάδες να προκρίνονται μέχρι το φάιναλ φορ. 
Μάλιστα  κάνουν ό,τι μπορουν να φιλοξενήσουν τους αγώνες στην έδρα τους. 
Να σημειωθεί ότι φέτος δεν θα προστεθούν στην τελική φάση  ομάδες από την Ευρωλίγκα όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. 
 
παυλοπουλου4
 
Η Σέπσι από τις 27 Νοεμβρίου μπαίνει και στους αγώνες του Ρουμανικού πρωταθλήματος που κι αυτοί θα διεξαχθούν σε ομίλους των τεσσάρων ομάδων με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. 
Καλή  συνέχεια με υγεία στην Πηνελόπη. 
 
Τελικά όλοι αγωνίζονται με κάποιον τρόπο μην αφήνοντας τον αόρατο εχθρό να ρίξει τα πάντα κατω !!!
Εμείς τι κάνουμε ?