Skip to main content

Εθνική Ανδρών: Στη Ρίγα και ο Παπαδάκης

Ο Κώστας Παπαδάκης ενσωματώθηκε στο ρόστερ της Εθνικής Ανδρών, για τα δύο τελευταία ματς των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022.

 

Ο Κώστας Παπαδάκης ταξίδεψε το πρωί της Πέμπτης (18/2) από την Αθήνα και το μεσημέρι έφτασε στη Ρίγα, προκειμένου να ενσωματωθεί στο ρόστερ της γαλανόλευκης.

Σε δηλώσεις του λίγες ημέρες πριν τα τελευταία παράθυρα της προκριματικής φάσης του Eurobasket 2022, τόνισε πως δεν ταλαιπωρήθηκε λόγω του ξαφνικού της κλήσης, ενώ υπογράμμισε πως είναι έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητηθεί.

«Άκουσα από κάποιους να μιλάνε μεταξύ σοβαρού και αστείου για... περιπέτεια, ακόμα και ταλαιπωρία λόγω του ξαφνικού της κλήσης και όλων όσων έπρεπε να κάνω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά από μένα οι μόνες λέξεις που θα ακούσετε είναι τιμή και χαρά. Πραγματικά από την ώρα που ενημερώθηκα για την κλήση το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να μπορέσω να είμαι μαζί με την ομάδα. Ήταν από τα πιο ευχάριστα... ξαφνικά πράγματα που μου έχουν συμβεί και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να μπω στο κλίμα και να είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί».