Skip to main content

Ζήσης - Αναλαμβάνει General Manager στην Εθνική

Ο Νίκος Ζήσης θα είναι ο νέος general manager της Εθνικής Ανδρών, ξεκινώντας έτσι την νέα του σελίδα στο μπάσκετ μετά την απόσυρση του στις αρχές του καλοκαιριού. 

Η πρόταση έγινε από τον Βαγγέλη Λιόλιο κι ο πρώην διεθνής γκαρντ, που αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να αποσυρθεί, θα έχει τη γενική ευθύνη της Εθνικής από τα προσεχή παράθυρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτή αποτελεί μία ακόμη κίνηση στις δεσμεύσεις της ΕΟΚ, ότι θέλει να κρατήσει κόντά της ανθρώπους που έχουν σημαδέψει το Ελληνικό μπάσκετ. Φυσικά, ένας από αυτούς είναι και ο παλαίμαχος πλέον γκανρτ, Νίκος Ζήσης, ένας από τους πιστούς υπηρέτες της Εθνικής., ο οποίος δήλωνε πάντα "παρών" από τις μικρές Εθνικές, έχοντας στο βιογραφικό του το χρυσό μετάλλιο του Eurobasket 2005 (όπου ήταν πρώτος σκόρερ της Ελλάδας), το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket 2009.

Να θυμίσουμε πως υπάρχει και ο Δήμος Ντικούδης έχει αναλάβει τη θέση του υπεύθυνου όλων των εθνικών ομάδων στη νέα διοίκηση της ΕΟΚ.