Skip to main content

Εθνική Ανδρών – Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου (pics)

Το πρωί της Δευτέρας (22/11) ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, ενόψει των αγώνων με Μ. Βρετανία (25/11) και Λευκορωσία (28/11).

Η προετοιμασία της Εθνικής ξεκίνησε χωρίς τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, με τον Ομοσπονδιακό να μην ταξιδεύει, λόγω ασθένειας, με την υπόλοιπη αποστολή για το Νιούκαστλ. Έτσι, το ματς με την Μ. Βρετανία θα κοουτσάρει ο εκ των συνεργατών του, Σάββας Καμπερίδης.

Επίσης, από την πρώτη προπόνηση έλειψαν και οι Βασίλης Καββαδάς, Λεωνίδας Κασελάκης και Μιχάλης Λούντζης λόγω του ντέρμπι του ΣΕΦ, καθώς και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος αναμένεται το απόγευμα στην Ελλάδα από τη Λιθουανία.

Οι 12 παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση είναι οι Δημήτρης Αγραβάνης, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Χουγκάζ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιάννης Κουζέλογλου και Κωστής Γόντικας.

Tα μέλη της ομάδας καλωσόρισαν ο υπεύθυνος της διοίκησης της ΕΟΚ για τις εθνικές ομάδες, Δήμος Ντικούδης και ο general manager της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Ζήσης.

1 7

7

8

9

15