Skip to main content

Εθνική - Κ. Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω πως και τα τρία αδέρφια θα βρεθούμε στο Ευρωμπάσκετ»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο εξέφρασε την πίστη του ότι στο Eurobasket 2022 θα βρεθούν τα τρία από τα τέσσερα αδέρφια Αντετοκούνμπο με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

«Τελείως διαφορετική η ζωή σε Αμερική και Ευρώπη. Τόσο η καθημερινότητα, όσο και στο θέμα του μπάσκετ, ωστόσο δεν θα έλεγα ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά έτσι ώστε να σε αλλάξει ως παίκτη και ως άνθρωπο» , ήταν τα λόγια του Κώστα Αντετοκούνμπο στην εκπομπή «Jump Ball» της ΕΡΤ και συνέχισε: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος».

Για τη θέση του: «Θα είμαι ότι θέλει ο προπονητής να είμαι. Τέσσερα, πέντε και θα μαρκάρω όποιον θέλει ο προπονητής. Δεν έχω βάλει στον εαυτό μου μια θέση. Δεν ξέρω. Οι πιο πολλοί με έλεγαν πεντάρι» ενώ είπε επίσης: «Πρότυπα μου είναι τα αδέρφια μου. Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Άλεξ. Είναι πιο εύκολο γι' αυτούς να βλέπουν τα παιχνίδια μου γιατί είναι πρωί αλλά για μένα είναι πιο δύσκολο γιατί κοιμάμαι. Η επικοινωνία ωστόσο είναι καθημερινή. Με συμβουλεύουν αλλά δεν μιλάμε πάντα για μπάσκετ. Έχουμε και άλλα πράγματα να λέμε».

Για την Εθνική ομάδα ενόψει και του Eurobasket 2022: «Πιστεύω ότι θα είμαστε και οι τρεις παρόντες. Ο κόσμος θα πάρει αυτό που θέλει. Το έχουμε συζητήσει στον καναπέ για πλάκα να παίξουμε και οι 4 μαζί και να κερδίσουμε ένα μετάλλιο με την Εθνική».