Skip to main content

Προπονητής της Εθνικής Ανδρών ο Δημήτρης Ιτούδης

Ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης θα γίνει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, αφού επετεύχθη η συμφωνία ανάμεσα σε ΕΟΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΕΟΚ πέτυχε τον πολυπόθητο στόχο της και συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ώστε ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης να είναι αυτός που θα καθοδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο EuroBasket 2022, σε Μιλάνο και Βερολίνο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος είχε ταξιδέψει στη Ρωσία προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν για το σχετικό θέμα, για το οποίο βρέθηκε λύση, με αποτέλεσμα ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης να πάρει τα "κλειδιά" του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: "Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι νέος Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.
Ο Προεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει την ΤΣΣΚΑ και τον πρόεδρο κ. Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, η οποία οδήγησε στην θετική ανταπόκριση του αιτήματος της Ομοσπονδίας".