Skip to main content

Εθνική Ανδρών – Στο Μέγαρο Μαξίμου Λιόλιος, Ιτούδης, Παπανικολάου, ευχές από Μητσοτάκη

Με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ιτούδη και τον διεθνή φόργουορντ Κώστα Παπανικολάου, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί της Τρίτης (26/7).

Στον Πρωθυπουργό παρουσιάστηκε το επίσημο τρόπαιο του Eurobasket 2022, στο πλαίσιο της περιοδείας του κυπέλλου στις χώρες που συμμετέχουν, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας της «επίσημης αγαπημένης», ενόψει της έναρξης του τουρνουά, την 1η Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, ο Κώστας Παπανικολάου δώρισε στον κο Μητσοτάκη μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των Ελλήνων διεθνών, με τον Πρωθυπουργό να εύχεται κάθε επιτυχία στις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας, στην προσπάθεια της για ένα μετάλλιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ: 

Από το Μέγαρο Μαξίμου άρχισε την περιοδεία του στην Ελλάδα το βαρύτιμο τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ 2022. Στο πλαίσιο του Trophy Tour, το… πολυπόθητο έπαθλο θα είναι στη χώρα μας για τρεις ημέρες και σήμερα το υποδέχτηκε μαζί με την εθνική μπασκετική αντιπροσωπεία, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, ο προπονητής της Εθνικής ανδρών Δημήτρης Ιτούδης και ο Κώστας Παπανικολάου ήταν οι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ στη λιτή εκδήλωση και διαπίστωσαν για μία ακόμα φορά τη στενή σχέση του Πρωθυπουργού με το άθλημα, με την κουβέντα να στρέφεται φυσικά γύρω από τις σημαντικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας το αμέσως προσεχές διάστημα.