Skip to main content

Στην Μαδρίτη το δεύτερο φιλικό της Ισπανίας με την Ελλάδα, κρίσιμος αγώνας για τις Νεανίδες

Μεγάλη δράση στις ελληνικές εθνικές ομάδες, την Πέμπτη (11/8).

Η Εθνική Ελλάδας Ανδρών αντιμετωπίσει στην Μαδρίτη την Πέμπτη (11/8, 20:30), την Εθνική Ισπανίας για το δεύτερο χρονικά φιλικό των δύο ομάδων, μετά τον πρώτο αγώνα της Τρίτης (9/8), οπού η γαλανόλευκη επικράτησε με 86-70.

Οι Ισπανοί έχουν ανακοινώσει sold out στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, Wizing Center, οπότε θα είναι ένα δυνατό κρας τεστ για την Εθνική Ελλάδας ενόψει Eurobasket 2022.

Ο ομοσπονδιακός κόουτς, Δημήτρης Ιτούδης θα έχει 14 παίκτες στην διάθεση του, ενώ έμειναν εκτός οι τραυματίες Σλούκας και Παπαγιάννης.

Αναλυτικά η αποστολή της γαλανόλευκης:  Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Αντετοκούνμπο

Η Εθνική Ελλάδας Νεανίδων δίνει ένα κρίσιμο αγώνα για τις θέσεις 9-16 του Eurobasket U18 της Κρήτης κόντρα στην Ουγγαρία, την Πέμπτη (11/8, 19:00).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει την νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες, ενώ αν ηττηθεί, τότε θα πρέπει στην συνέχεια να πάρει δύο νίκες για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β' κατηγορία.