Skip to main content

Αγραβάνης: «Στο β’ μέρος βάλαμε την διπλάσια ενέργεια και το κάναμε  εύκολο»

Στην μεταμόρφωση της Εθνικής ομάδας στο β’ μέρος, στάθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο Δημήτρης Αγραβάνης, μετά το εντυπωσιακό 99-79 επί της Ουκρανίας.

"Στο πρώτο ημίχρονο η Ουκρανία ήταν σκληρή σε άμυνα και επίθεση, ενώ εμείς ήμασταν αρκετά νωθροί. Στο δεύτερο μέρος όχι μόνο δεν κάναμε πίσω αλλά βάλαμε τη διπλάσια ενέργεια και εμείς το κάναμε εύκολο", ήταν το αρχικό σχόλιο του Έλληνα φόργουορντ, για να προσθέσει:

"Και η εικόνα του πρώτου ημίχρονου ήταν σημαντική, το ενθαρρυντικό είναι πως στο δεύτερο μέρος όλα τα παιδιά ήμασταν εκεί. Σκεπάσαμε το καλάθι μας. Ο Γιάννης έκανε φανταστική δουλειά στην επίθεση και φτάσαμε στη νίκη".

Ο Αγραβάνης έκανε νύξη για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, το οποίο και έφερε την ελληνική… έκρηξη στο β’ μέρος.

"Αυτό που μας είπε και είπαμε και μεταξύ μας είναι πως δεν πάνε καλά τα πράγματα αλλά δεν πανικοβαλλόμαστε και πάμε να μπούμε στο δεύτερο μέρος για να πάρουμε τη νίκη", είπε ο Αγραβάνης, για να ολοκληρώσει λέγοντας:

"Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για τον όμιλο μας, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. θα αγωνιστεί λογικά και ο Κώστας και να σκεφτόμαστε όλες τις στιγμές του ομίλου"