Skip to main content

Πρόβλημα με τα εισιτήρια των αγώνων της Ελλάδας, καταγγέλλουν οι Πελαργοί

Πρόβλημα με τα εισιτήρια των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας στο Βερολίνο, αντιμετωπίζουν οι Έλληνες φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της υπόλοιπης γαλανόλευκης ομάδας.

Όπως έκαναν γνωστό με επιστολή τους οι Πελαργοί, οι Έλληνες φίλαθλοι έσπευσαν να προμηθευτούν εγκαίρως εισιτήρια, σύμφωνα με τις διασταυρώσεις από την ιστοσελίδα της FIBA. Η αλλαγή ώρας, όμως, τόσο του αγώνα με την Τσεχία, όσο και, αν όλα πάνε καλά,  του ματς των προημιτελικών με την Γερμανία, άφησαν… ξεκρέμαστους τους Έλληνες, καθώς οι διοργανωτές δεν προχωρούν στην αλλαγή των εισιτηρίων, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι της Ελλάδας να αναγκάζονται να αγοράσουν νέα εισιτήρια, για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Αναλυτικά η επιστολή των Πελαργών:

Αγαπητοί Πελαργοί, αγαπητοί Φίλαθλοι της Επίσημης Αγαπημένης,

αντιμετωπίσαμε έκπληκτοι την αλλαγή ώρας του παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδος με την Εθνική Τσεχίας και του παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδος με την Εθνική Γερμανίας, καθώς είχαν αγοραστεί εισιτήρια από εκατοντάδες φιλάθλους, σύμφωνα με το bracket και τις διασταυρώσεις στην  ιστοσελίδα της FIBA και εκ των υστέρων και χωρίς ενημέρωση δεν αναγνωρίζονται οι αγορές των εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί και υποχρεωτικά αναγκαζόμαστε στην αγορά νέων εισιτηρίων, ούτως ώστε, να παρακολουθήσουμε τους αντίστοιχους αγώνες.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε επώνυμα, μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σε περίπτωση που έχετε αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα ούτως ώστε να προβούμε σε μαζική διαμαρτυρία προς τις διοργανώτριες αρχές.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Σωματείου «ΠΕΛΑΡΓΟΙ»