Skip to main content

ΕΟΚ: «Κλήθηκε στην Εθνική ο Παπαγιάννης, δεν έδωσε άδεια ο Παναθηναϊκός»

Πράσινο «μπλόκο» στον διεθνή σέντερ, ενόψει του… τελικού της Δευτέρας απέναντι στο Βέλγιο (14/11, 21:30). 

Η Εθνική Ανδρών αφήνει πίσω της την ήττα από την Λετονία και στρέφει την προσοχή της στον… τελικό της Δευτέρας με το Βέλγιο. , με την γαλανόλευκη αποστολή να επιστρέφει από το Ηράκλειο και να πηγαίνει απευθείας στο ΟΑΚΑ για προπόνηση.

Σε αυτή συμμετείχαν 18 παίκτες, καθώς στους 12 που αγωνίστηκαν απέναντι στην Λετονία, προστέθηκαν και οι Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Δημήτρης Αγραβάνης.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γιώργος Παπαγιάννης, καθώς, αν και ο σέντερ του Παναθηναϊκού κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, το «τριφύλλι» δεν του έδωσε άδεια για να δώσει το παρών, με την Ομοσπονδία να υποστηρίζει, με ενημέρωση της, πως θα συνεχιστεί η επικοινωνία με την πλευρά των «πράσινων», προκειμένου ο παίκτης να ταξιδέψει με την γαλανόλευκη αποστολή για το Βέλγιο.

Να σημειωθεί πως μετά το πέρας της προπόνησης, ο Ιτούδης… έκοψε τους Χάρη Γιαννόπουλο, Βασίλη Μουράτο  και Όμηρο Νετζήπογλου, με τους υπόλοιπους παίκτες να προπονούνται το πρωί της Κυριακής (13/11), όπου και θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση της Δευτέρας 14/11.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Ηράκλειο και από το αεροδρόμιο πήγε στο ΟΑΚΑ για μια ήπια προπόνηση που έγινε με την παρουσία 18 παικτών.
Στους 12 που αγωνίστηκαν με τη Λετονία και τον Νικ Καλάθη που ήταν στην αποστολή, προστέθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης και Δημήτρης Αγραβάνης.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το «παρών». Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο.
Μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησαν από την ομάδα οι Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Μουράτος και Όμηρος Νετζηπογλου.
Η Εθνική θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το πρωί της Κυριακής (13/11) και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι που είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά.