Skip to main content

Παυλοπούλου: «Πάμε να τα δώσουμε όλα σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο»

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία σε μπαράζ πρόκρισης για τις 8 καλύτερες ομάδες του Ευρωμπάσκετ γυναικών και η Πηνελόπη Παυλοπούλου σε δηλώσεις της έκανε λόγο για ένα ματς δίχως αύριο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε η γκαρντ της Εθνικής γυναικών:

«Έχουμε αφήσει πίσω μας τον αγώνα με την Ισπανία και για μας υπάρχει μόνο ο «τελικός» με την Τσεχία που θα μας δώσει το εισιτήριο για την Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και την 8άδα του Ευρωμπάσκετ. Αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Όταν ήρθαμε στο Ευρωμπάσκετ θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έπρεπε, όμως, να αντιδράσουμε, καθώς το οφείλαμε στους εαυτούς μας».

Για το ματς με την Τσεχία:

«Πρέπει στον αγώνα με την Τσεχία να ξεχάσουμε όλα τα προηγούμενα. Ξεκινάμε από το μηδέν, είναι ένας ”τελικός” για μας. Θέλει απίστευτη συγκέντρωση, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να τα δώσουμε όλα. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας που έχει δώσει η Εθνική Γυναικών τα τελευταία δύο χρόνια. Μας οδηγεί στο όνειρο που έχουμε καθεμία γι’ αυτή την ομάδα».

Για τη διάκριση της Εθνικής το 2017:

«Έβλεπα τους αγώνες από την Αμερική και όσο συνέχιζε η Εθνική να κερδίσει και να φέρνει τη μία νίκη μετά την άλλη, ένιωθα μέσα μου μεγάλη περηφάνια γι’ αυτό το σύνολο. Ονειρευόμουν να παίξω και εγώ στην Εθνική. Και τώρα φυσικά νιώθουμε περηφάνεια που διεκδικούμε την είσοδο μας στην οκτάδα και αυτή τη στιγμή τη ζούμε με την ψυχή μας. Πάμε να τα δώσουμε όλα σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο».