Skip to main content

Διαγόρας: Παραμένουν Ροδίτες οι Γεωργουλάκος και Μητσού

Συνεχόμενες ανανεώσεις από τον Διαγόρα, με τους Ροδίτες να ανακοινώνουν την παραμονή, τόσο του Κώστα Μητσού, όσο και του Γιώργου Γεωργουλάκου, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της ομάδας, την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:  

''O Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του 21χρονου Γιώργου Γεωργουλάκου, στην ανδρική ομάδα μπάσκετ. Έχει ύψος 1.85 αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ και παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον «Γηραιό», προερχόμενος από την ομάδα Καλαμάτα ΄80. Αμέσως μετά την ανανέωση, ο Γεωργουλάκος δήλωσε: «Η φοιτητική μου ζωή με έφερε  στη Ρόδο και παράλληλα, να γίνω μέλος αυτής της όμορφης οικογένειας. Έχω ζήσει πολλές ευχάριστες στιγμές. Τώρα, με νέα σκληρή προσπάθεια είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε ξανά τους στόχους μας''.

«Μετά τον Χρήστο Καταβαίνη, το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την ανανέωση ενός άλλου Ροδίτη αθλητή στην ανδρική ομάδα. Πρόκειται για τον Κώστα Μητσού, η προσφορά του οποίου την περασμένη περίοδο ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Ο Μητσού είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.90μ. και αγωνίζεται στη θέση του «γκαρντ». Παλαιότερα έπαιξε στον Ιβίσκο, στους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου (Γ΄Εθνική) και στο Ροδίων Άθλησης. Ο Γ.Σ. Διαγόρας του εύχεται η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και να γνωρίσει νέες μεγάλες επιτυχίες».