Skip to main content

Γκουζίνη: "Να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο"

Η ομοσπονδιακή τεχνικός της Εθνικής Νεανίδων, Βασιλεία Γκουζίνη, μίλησε μετά την ήττα της Ελλάδας απέναντι στη Βουλγαρία, λέγοντας πως θα μιλήσει με τα κορίτσια ώστε να ανακάμψουν και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους απέναντι στη Νορβηγία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Νεανίδων συνεχίζει την πορεία στης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Β’ Κατηγορίας, έχοντας μέχρι τώρα μία νίκη και μία ήττα, και την προπονήτρια της ομάδας, Βασιλεία Γκουζίνη, να επισημαίνει ότι οι παίκτριές της πρέπει να προχωρήσουν μπροστά αφήνοντας πίσω τους την σημερινή (4/8) αναμέτρηση με την Βουλγαρία.

“Πρέπει να αφήσουμε πίσω το σημερινό παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο (σ.σ. με τη Νορβηγία στις 6/8) που είναι πολύ σημαντικό για ‘μας. Θέλουμε τη νίκη για να έχουμε στην πορεία τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την άνοδο. Δε θέλουμε να μείνουμε περισσότερο στον αγώνα με την Βουλγαρία. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα γίνουμε καλύτερες. Σίγουρα θα μας βοηθήσει και το γεγονός ότι μεσολαβεί μία μέρα ρεπό. Θα μιλήσουμε με τα κορίτσια και θα οργανωθούμε ξανά για είμαστε καλύτερες στα επόμενα παιχνίδια της διοργάνωσης”.