Skip to main content

Γκουζίνη: "Συγχαρητήρια στα κορίτσια, η ομάδα θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο"

Η ομοσπονδιακή τεχνικός της Εθνικής Νεανίδων παραχώρησε δηλώσεις μετά τη νίκη πρόκριση της ομάδας στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 B' απέναντι στην Ιρλανδία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Τα εύσημα στις παίκτριες της ελληνικής ομάδας απένειμε η προπονήτρια της Εθνικής Νεανίδων U18, Βασιλεία Γκουζίνη, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ιρλανδία και την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στους “8” του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πλοϊέστι.

“Συγχαρητήρια στα κορίτσια! Έδωσαν και την ψυχή τους! Έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι κάθε φορά μ’ έναν διαφορετικό αντίπαλο. Σήμερα δεν κάναμε ούτε προπόνηση γιατί παίζαμε νωρίς, ενώ το χθεσινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Το μόνο, λοιπόν, που μπορούσαμε να κάνουμε για να προετοιμάσουμε και να βοηθήσουμε τα παιδιά για το παιχνίδι με την Ιρλανδία, ήταν να τους δείξουμε βίντεο. Είναι πολύ δύσκολο να ανταποκρίνεσαι σ’ έναν αγώνα χωρίς να έχεις κάνει προπόνηση. Τα κορίτσια όμως πήραν αυτό που ήθελαν και τώρα προχωράμε για τον επόμενο αγώνα. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι μέσα από τις ήττες ‘χτίζονται’ οι ομάδες. Η ήττα από την Βουλγαρία μάς έκανε πάρα πολύ καλό. Συνειδητοποιήσαμε πολλά πράγματα και πιστεύω ότι σε κάθε αγώνα η ομάδα θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο”.