Skip to main content

Μαμά Χάρντεν: «Κάνει το καλύτερο για την καριέρα του, θέλει ένα πρωτάθλημα»

Η μητέρα τους Τζέιμς Χάρντεν αποφάσισε μίλησε για όσα... ακούγονται για τον γιο της τονίζοντας ότι ο «Μούσιας» κάνει το καλύτερο για την καριέρα του, αλλά και ότι θέλει ένα πρωτάθλημα.

 

Ο Τζειμς Χάρντεν βρίσκεται σε περιορισμό, λόγω της παρουσίας του σε πάρτι σε strip club, με αποτέλεσμα να απέχει από τις προπονήσεις των Ρόκετς. Την ίδια ώρα, ένα φίλος του ΝΒΑ, έγραψε τα παράπονά του στο instagram της μητέρας του «Μούσια» και η ίδια φρόντισε να απαντήσει.

Συγκεκριμένα, η Μόνια Γουίλις έγραψε μεταξύ άλλων: «Ο γιος μου έχει την δική του σκέψη, παίρνει τις δικές του αποφάσεις και είμαι περήφανη για αυτό. Όσον αφορά την δουλειά του, προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει και αυτό είναι εντάξει.

Ξέρεις, αν ο κόσμος κοιτούσε την δική του ζωή και δεν προσπαθούσε να πάρει αποφάσεις για άλλους ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος. Οι αποφάσεις του στην ζωή, γιατί είναι η δική του ζωή και υστεροφημία, δεν έχουν να κάνουν με εσένα.

Κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την καριέρα του. Σε παρακαλώ προσπάθησε να καταλάβες. Δούλεψε σκληρά κάθε φορά που μπήκε στο παρκέ για την δουλειά του, δίνοντας το 210%. Ζήτησε μία ευκαιρία για ένα πρωτάθλημα και μόνο. Οποιοσδήποτε σκέφτεται λογικά σε αυτή την δουλειά θα το ήθελε αυτό.

Οπότε, αν έχασε έναν θαυμαστή, τότε δεν ήταν ο σωστός θαυμαστής εξ αρχής. Να έχεις την ευχή μου».