Skip to main content

Εθνική Νέων Γυναικών: Με Αυστρία και Ελβετία για τις θέσεις 9-15 του Eurobasket U20 B’

Η Αυστρία και η Ελβετία θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων Γυναικών, για τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-15 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 B’ κατηγορίας, που διεξάγεται στην Σόφια.

Η προπονήτρια της Εθνικής Νέων Γυναικών Κατερίνα Δελή έκανε να μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Κάναμε την προσπάθειά μας…. Πάμε πλέον να διεκδικήσουμε την 9η θέση. Η διαφορά με κάποιες ομάδες είναι μεγάλη και εμείς το βιώσαμε σε αυτό το Ευρωπαϊκό. Η κλήρωση δεν μας βοήθησε, καθώς ήμασταν και στον ίδιο δύσκολο όμιλο με τις δύο ομάδες που είναι φαβορί για την άνοδο, την Κροατία και το Βέλγιο.

Θα κοιτάξουμε στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιάσουμε όσο γίνεται ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Ο ανταγωνισμός ακόμα και σε Ευρωπαϊκό Β’ Κατηγορίας είναι μεγάλος και απαιτείται προσήλωση και πιστή εφαρμογή του πλάνου σε όλη τη διάρκεια κάθε αναμέτρησης. Συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα».

Οι υποχρεώσεις της Ελλάδας ξεκινούν την Πέμπτη (11/7, 15:30) α0πέναντι στην Αυστρία, για να ακολουθήσει το ματς με την Ελβετία, το Σάββατο 13/7.