Skip to main content

Τουρκία: Στην προεπιλογή για τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου ο Λάρκιν

Το όνομα του Σέιν Λάρκιν φιγουράρει στην προεπιλογή της Εθνικής Τουρκίας για τα  «παράθυρα» του Νοεμβρίου, απέναντι σε Κροατία (27/11) και Ολλανδία (29/11), για τα προκριματικά του Eurobasket 2022.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, Ορχάν Ενέ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ουφούκα Σαρίτσα, ανακοίνωσε την λίστα  για τα δύο παιχνίδια, με το όνομα του Λάρκιν να ξεχωρίζει.

Να σημειωθεί, πάντως, πως το ίδιο διάστημα που η Τουρκία θα δίνει την δική της μάχη στα προκριματικά, η Αναντολού Εφές θα έχει και αυτή υποχρεώσεις, καθώς αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στις 26 Νοεμβρίου, ενώ η Φενέρμπαχτσε, παίκτες της οποίας επίσς βρίσκονται στην λίστα του Τούρκου εκλέκτορα, δοκιμάζεται στην έδρα της Βαλένθια, στις 29 Νοεμβρίου.  

Αναλυτικά η προεπιλογή της Τουρκίας:

Σέιν Λάρκιν, Μελίχ Μαχμούτογλου, Εγκέ Αράρ, Ντόγκους Μπαλμπάι, Μπουγραχάν Τσουνσέρ, Σερτάκ Σανλί, Τόλγκα Γκελτσίμ, Αλπερέν Σενγκούν, Σέμους Χάζερ, Μπερκ Ντεμίρ, Ντόγκους Οζντεμίρογλου, Μεταχάν Ακιέλ, Γιγκίτ Αρσλάν, Μετεχάν Μπίρσεν, Μπερκάν Ντουρμάζ, Μπερκ Ουργκουλού.