Skip to main content

Μπαζίνας: «Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι κι αυτό είναι η αλήθεια»

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα από το Βέλγιο και παράλληλα τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20, με τον Νάσο Μπαζίνα να μην κρύβει την απογοήτευση του.

“Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι κι αυτό είναι η αλήθεια”, ήταν ξεκάθαρος από την αρχή ο Μπαζίνας. “Παρουσιαστήκαμε χωρίς συγκέντρωση. Σε πολύ μικρά διαστήματα παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε χωρίς να υπάρχει διάρκεια σε αυτήν την προσπάθεια. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε από την αρχή. Χάσαμε το παιχνίδι γιατί από την αρχή δεν μπήκαμε όπως έπρεπε για έναν τέτοιο αγώνα”.

Ο Μπαζίνας αρνείται να αναζητήσει δικαιολογίες ή να μπει στη διαδικασία του “τι θα γινόταν αν”: “Δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό. Ναι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Αλλά αφού αποκλειστήκαμε από την οχτάδα, τι να πούμε τώρα; Δεν έχει νόημα, αφού δεν βγήκε αυτό που θέλαμε. Στο γήπεδο φαίνεται τι μπορείς να κάνεις και που μπορείς να πας. Δεν ήμασταν για εκεί με τον τρόπο που παίξαμε”.

Μπορεί η απογοήτευση να είναι έντονη, αλλά στο τουρνουά υπάρχει και συνέχεια: “Θα μαζευτούμε ως ομάδα, να βρούμε τα λάθη και τα σωστά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να βρεθούμε όσο γίνεται πιο ψηλά στα παιχνίδια που πλέον έχουμε μπροστά μας”.