Skip to main content

Κερ: «Χωρίς τον Γκριν δεν είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού» (vid)

Την επιθυμία του να έχει και την νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του τον Ντρέιμοντ Γκριν, εξέφρασε ο Στιβ Κερ, με τον προπονητή των Γουόριορς, όμως, να τονίζει πως ο παίκτης του οφείλει να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη της ομάδας, μετά τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη της σεζόν και τον καυγά που είχε με τον Τζόρνταν Πουλ.  

"Κοιτάξτε, αν ο Γκριν δεν επιστρέψει, δεν είμαστε ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, το γνωρίζουμε αυτό. Είναι τόσο σημαντικός για τις νίκες και για αυτό που είμαστε. Οπότε σίγουρα τον θέλω πίσω. Είναι αγωνιστής, είναι ένας απίστευτος αμυντικός. Τσεκάρει όλα αυτά τα κουτάκια. Έχουμε χτίσει μία ξεχωριστή σχέση. Μέσα στα χρόνια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά έχουμε περάσει τόσα πολλά. Νοιαζόμαστε πολύ ο ένας για τον άλλο και δουλεύουμε καλά μαζί», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κερ, για να προσθέσει:  

«Γνωρίζει πως έκανε πολύ καλή χρονιά, αλλά παράλληλα, γνωρίζει πως έβαλε σε κίνδυνο πολλά πράγματα με ό,τι συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο (σσ. το περιστατικό με τον Τζόρνταν Πουλ στην προπόνηση). Οπότε πρέπει να χτίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που είχε κερδίσει για πολλά χρόνια. Ένα πράγμα που αγαπώ στον Ντρέιμοντ είναι η απίστευτη ειλικρίνειά του. Μπορεί να δεχτεί αυτού του είδους την κριτική, γιατί ξέρει πως είναι αληθινή. Τον θέλω στην ομάδα, νομίζω πως όλοι τον θέλουν και ευελπιστώ ότι αυτό ακριβώς θα συμβεί, ώστε να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε άλλη μία προσπάθεια να πάρουμε τον τίτλο την επόμενη σεζόν".

Να θυμίσουμε πως ο Γκριν έχει δικαίωμα να κάνει opt out από το συμβόλαιο του, αυτό το καλοκαίρι, με τον ίδιο, πάντως, να έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει για πάντα κάτοικος Γκόλντεν Στέιτ.