Skip to main content

Μπάτλερ: «Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος, θέλουμε το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις έκανε ο Τζέιμι Μπάτλερ αμέσως μετά την πρόκριση των Χιτ στους τελικούς του NBA, με τον ηγέτη των κόκκινων να δίνει το σύνθημα της κατάκτησης του πρωταθλήματος κόντρα στους Νάγκετς.΄

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός αθλητής:

«Είχα μεγάλη πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Όμως κανένας δεν είναι ευχαριστημένος, δεν παίζουμε απλώς για να κατακτήσουμε τον τίτλο στην Ανατολή, αλλά για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Όλη η ομάδα έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικό. Μου αρέσουν οι πιθανότητές μας απέναντι στους Νάγκετς.

Δεν θα πω ότι είναι στην κουλτούρα των Χιτ να χάνουμε τρία σερί ματς σε playoffs, γιατί δεν παίζουμε ποτέ για να χάσουμε. Οι Σέλτικς είναι φανταστική ομάδα και θα είναι καιρό εδώ τριγύρω. Όμως η ομάδα που έχουμε φτιάξει, είναι ικανή όταν ένας παίκτης πέφτει, κάποιος άλλος να τον καλύπτει. Κι όταν επιστρέψει, ο άλλος θα γυρίσει στον ρόλο του. Εγώ δεν τους αποκαλώ ρολίστες, αλλά καλούς συμπαίκτες. Έχουμε κάποιους πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πάντα».

Για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κέιλεμπ Μάρτιν: 

«Μπορεί να μην επελέγη ποτέ στο ντραφτ, μπορεί να εξέπληξε εσάς, αλλά δεν εκπλήσσει εμένα και εμάς στην ομάδα. Τον βλέπαμε πόσο δούλευε και τι έκανε στις προπονήσεις. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν και θα δείτε ακόμη καλύτερα πράγματα από αυτόν στο μέλλον. Κανείς δεν θα τον υποτιμήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν».

Για το πώς η ομάδα του μπορεί να σταματήσει τον Νίκολα Γιόκιτς:

«Έχουμε δύο μέρες για να το σκεφτούμε αυτό και πώς θα τον περιορίσουμε».