Skip to main content

ΝΒΑ, Κινγκς – Ζεστό καλωσόρισμα σε Βεζένκοβ (pic, vid)

Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι πλέον μέλος της οικογένειας των Κινγκς, με του φίλους του Σακραμέντο να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για την απόκτηση του MVP της Euroleague, όπως φάνηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/7).

Ο Βεζένκοβ παρακολούθησε το παιχνίδι των Κινγκς με τους Χιτ, για το Summer League της Καλιφόρνια και παρά το γεγονός πως δεν παρουσιάστηκε από το cube του γηπέδου (καθώς δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο του με τους «Βασιλιάδες», οι φίλοι της ομάδας αντιλήφθηκαν την παρουσία του και τον υποδέχθηκαν πολύ ζεστά.

Χαρακτηριστική η αντίδραση ενός φίλου των Κινγκς, ο οποίος φώναξε «Σε αγαπάμε Σάσα», κάτι που ακούστηκε δυνατά στο γήπεδο, καθώς ειπώθηκε σε μία στιγμή που επικρατούσε σιωπή, ενώ άλλοι φίλαθλοι είχαν προσθέσει το όνομα και το νούμερο του Βεζένκοβ στις φανέλες τους! 

 

Ο Βεζένκοβ παρακολούθησε το παιχνίδι δίπλα από την μία μπασκέτα, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τόσο μέλη της διοίκησης των Κινγκς, όσο και του προπονητικού σταφ της νέας του ομάδας, όπως ο προπονητής του Μάικ Μπράουν και οι άμεσοι συνεργάτες του, ενώ είχε έναν θερμό χαιρετισμό με το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ΝτιΆρον Φοξ.