Skip to main content

NBA In-Season tournament: Οι έξι όμιλοι της πρώτης φάσης

Για πρώτη φορά από τη φετινή σεζόν θα διεξαχθεί το in-season tournament στο NBA, με την κορυφαία λίγκα να κάνει γνωστούς τους ομίλους της διοργάνωσης και το πρόγραμμα της.

 Στο In-Season tournament στο NBA, οι ομάδες χωρίστηκαν σε 6 ομίλους των 5 ομάδων (3 όμιλοι στην Ανατολή και 3 όμιλοι στην Δύση).

Θα προκριθούν οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο στα προημιτελικά και οι δύο ομάδες, μία από Ανατολή και μία από Δύση, με βάση το ποια είχε το καλύτερο ποσοστό νικών-ηττών στην φάση των γκρουπ. Οι αγώνες αυτοί ισχύουν κανονικά για την κανονική περίοδο του NBA. 

Η φάση των "8" θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Δεκεμβρίου, με τις αναμετρήσεις να γίνονται στις έδρες των ομάδων με το καλύτερο ρεκόρ. Οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν, θα συμμετάσχουν στο Final 4, το διήμερο 7-9 Δεκεμβρίου στο Λας Βέγκας. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 9 Δεκεμβρίου.

Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα πάρουν από 500.000 δολάρια, ενώ της δεύτερης ομάδας, θα λάβουν από 200.000 δολάρια. Μέχρι τα ημιτελικά, θα πάρουν από 100.000 δολάρια, ενώ μέχρι τα προημιτελικά θα λάβουν από 50.000 δολάρια.