Skip to main content

Ρος: «Κάποιοι θέλουν να παίξουν πολλά χρόνια, όπως ο Λεμπρόν, όμως θέλω να δω τι άλλο υπάρχει εκεί έξω για εμένα»

Το όνομα του Τερενς Ρος έχει ακουστεί έντονα για ομάδες της Euroleague, όμως ο 32χρονος άσος, μετά από 11 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, δείχνει να σκέφτεται την επόμενη ημέρα, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, θα τον βρει εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.  

"Κάποιοι θέλουν να παίξουν πολλά χρόνια, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Θέλουν να παίξουν με τα παιδιά τους, με τα παιδιά των παιδιών τους. Κάποιοι άλλοι αισθάνονται καλά με αυτά που έζησαν. Πέρασα καλά, όμως τα γόνατα πονούν, το κορμί έχει χτυπηθεί, είχα και μερικές επεμβάσεις, δεν ξέρω. Έβγαλα καλά χρήματα, είμαι καλά με αυτά τα χρήματα. Και στριμάρω, δεν αγοράζω χρυσές αλυσίδες ή τρελά αυτοκίνητα, είμαι εγώ και η οικογένειά μου και έχουμε μία εξαιρετική ζωή. Πλέον θέλω να δω τι άλλο υπάρχει εκεί έξω για εμένα, ίσως γίνω προπονητής στο NBA, ίσως γίνω αναλυτής, ποιος ξέρει" ήταν τα λόγια του Τέρενς Ρος σε LIVE STREAM.

Να θυμίσουμε πως ο Ρος έχει αγωνιστεί σε 733 παιχνίδια regular season, με τις φανέλες των Ράπτορς, Μάτζικ και Σανς, με απολογισμό 11 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.