Skip to main content

Ντρέιμοντ Γκριν: Ήθελε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ο Σίλβερ του άλλαξε γνώμη

Σε μια συγκλονιστική απολογία προχώρησε ο Ντρέιμοντ Γκριν ο οποίος σκέφτηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά ο κομισάριος του NBA του άλλαξε γνώμη.

O forward τον "πολεμιστών" παραδέχθηκε πως ήταν έτοιμος να παραχωρήσει από την ενεργό δράση μετά την τιμωρία που του επέβαλε το NBA ύστερα από το χτύπημα στον Νούρκιτς . Ο παίκτης ήρθε σε επαφή με τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ που του είπε πως δεν αντέχει την τιμωρία και πως είναι έτοιμος να "κρεμάσει τα παπούτσια"  με τον Άνταμ Σίλβερ να του λέει να μην κάνει βιαστικές κινήσεις με αποτέλεσμα ο παίκτης να αναθεωρήσει.

"Του είπα 'Άνταμ, όλο αυτό είναι πολύ για μένα. Είναι πολύ. Έχει γίνει πολύ. Θα αποσυρθώ' και ο Άνταμ μου είπε 'Παίρνεις μία βιααστική απόφαση και δεν θα σε αφήσω να το κάνεις αυτό'. Είχαμε μία μακρά και όμορφη συζήτηση. Με βοήθησε πολύ. Είμαι ευγνώμων που αγωνίζομαι σε μία Λίγκα με έναν Κομισάριο όπως ο Άνταμ, που τον νοιάζει περισσότερο να σε βοηθήσει, παρά να σε πληγώσει, να σε βοηθήσει παρά να σε τιμωρήσει. Τον νοιάζουν οι παίκτες"