Skip to main content

"Στόχος των Κινγκς ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν"

Ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα της φετινής free agency, με αρκετές ομάδες του NBA να επιθυμούν την απόκτησή του, αλλά με το Σακραμέντο να φέρεται να έχει προβάδισμα.

 Ο 35χρονος ΝτεΡόζαν που αυτή τη στιγμή είναι free agent, απασχολεί πολλές ομάδς του NBA που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Μέσα σε αυτές τις ομάδες είναι και οι Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι όμως δεν έχουν διαθέσιμο χώρο στο salary cap τους για να τον υπογ΄ραψουν. Έτσι, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, οι Σικάγο Μπουλς θα τον υπογράψουν, ώστε να πάει στην Καλιφόρνια μέσω sign-and-trade, που θα πρέπει να ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή τρίτης ομάδας.

Αυτό θα συμβεί καθώς τα ανταλλάγματα που προσφέρουν οι Βασιλιάδες (Χάρισον Μπαρνς, Κέβιν Χέρτερ, Τρέι Λάιλς) δεν ενδιαφέρουν τους Ταύρους, οπότε ένας άλλος σύλλογος θα πρέπει να αποκτήσει τουλάχιστον έναν από τους τρεις για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν την περσινή σεζόν στο Σικάγο κατέγραψε 24 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ σε περίπου 38 λεπτά ανά αγώνα.