Skip to main content

Λεμπρόν Τζέιμς: "Όσα λέγονται για τον Μπρόνι δεν τον ενδιαφέρουν" (pic)

 Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε στον δημοσιογράφο Ντέιβ ΜακΜέναμιν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των ΗΠΑ στο Λας Βέγκας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κριτική που δέχεται ο γιος του Μπρόνι.

Μετά το άσχημο ξεκίνημα του στο ντεμπούτο του με τους Λέικερς, ο Μπρόνι Τζέιμς έγινε "στόχος" κριτικής, με πολλούς να λένε πως έγινε draft και πήρε το πρώτο του συμβόλαιο, μόνο επειδή είναι γιος του Λεμπρόν.

Σχετικά με αυτό και αν επηρεάζεται από όσα λέγονται για τον ίδιο, απάντησε ο "Βασιλιάς" στον Ντέιβ ΜακΜέναμιν στο Λας Βέγκας, στην περίοδο της προετοιμασίας της Team USA για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η απάντηση του Λεμπρόν για την κριτική που δέχεται ο Μπρόνι:

«Δεν ξέρω αν ο κόσμος καταλαβαίνει πραγματικά τον Μπρόνι. Δε νοιάζεται. Εγώ νοιάζομαι λίγο. Όταν ήμουν rookie, ήθελα να αρέσω στον κόσμο και κάποια πράγματα που έλεγαν με ενοχλούσαν νωρίς στην καριέρα μου. Ο Μπρόνι δε νοιάζεται.

Δε νοιάζεται για κανέναν. Δεν ακούει καν αυτά τα πράγματα. Είναι ο πιο ήρεμος. Είναι το αντίθετο του πατέρα του. Ο πατέρας του θα μιλήσει για κάτι που είπαν τα media. Ο Μπρόνι δε νοιάζεται. Όσα λέγονται για εκείνον, δεν τον ενδιαφέρουν».