Skip to main content

O Tζοντέι Πόρτερ μετά τον ισόβιο αποκλεισμό του αιτήθηκε ειδική άδεια να παίξει στην Ελλάδα, την απόρριψε το ομοσπονδιακό δικαστήριο

Σύμφωνα με το Fox Sport ο Τζοντέι Πόρτερ αιτήθηκε στο δικαστήριο αν μπορεί να συνεχίσει την καρίερα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Προμηθέα , με τον δικαστή να απορρίπτει την πρότασή του.

Ο Τζοντέι Πόρτερ έχει αποκλειστεί δια βίου από κάθε αθλητική δραστηρίοτητα λόγω παράνομου στοιχηματισμού.

Η πλευρά του παίκτη μέσω των δικηγόρων του ζήτησε να φύγει από τον Ατλαντικό και να παίξει στην Ελλάδα όπως αναφέρει το FOX NEWS για λογαριασμό του Προμηθέα.

O Πόρτερ έχει δια βίου αποκλεισμό από το NBA από τον περασμένο Απρίλη.

Όμως το ομοσπονδιακό δικαστήριο είχε διαφορετική άποψη , καθ΄ως απέρριψε την πρότασή του όπως αναφέρει το Athletic. Aυτό που οδήγησε την άρνηση του δικαστηρίου ήταν το γεγονός πως ο Πόρτερ τροποποίησε τους όρους για να αφεθή ελεύθερος και να πάρει πίσω το διαβατήριό του.

Ο Πόρτερ τα είχε βρει σε όλα με τον Προμηθέα. Προχώρησε σε αίτημα να κατοικήσει στην Πάτρα με περιοριστικούς όρους σε εγκεκριμένη κατοικία , με τους Πατρινούς από την μεριά τους να τον αφήνουν να ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη για τις δικαστικές του υποθέσεις.