Skip to main content

Γκριν: "Χαίρομαι που έφυγε ο Τόμπσον"

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε στο podcast του Τζεφ Τιγκ και μεταξύ άλλων σχολίασε και την απο΄χωρηση του Κλέι Τόμπσον από τους Γουόριορς, λέγοντας πως είναι χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.

Ο Κλέι Τόμπσον άφησε τους Γουόριορς μετά από 13 χρόνια και 4 πρωταθλήματα, ώστε να γίνει μέλος των Ντάλας Μάβερικς.

Αυτή τη κίνηση σχολίασε ο πρώην συμπαίκτης του στο Γκόλντεν Στέιτ, Ντρέιμοντ Γκριν, λέγοντας πως από τη μία είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι έναν συμπαίκτη μετά από τόσα χρόνια και επιτυχίες, όμως από την άλλη είναι χαρούμενος, καθώς ο Τόμπσον δεν περνούσε καλά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Ντρέιμοντ Γκριν:

«Χαίρομαι που έφυγε. Ο λόγος που είμαι χαρούμενος είναι επειδή δεν ήταν πλέον χαρούμενος εδώ. Σαν αδελφός σου, θέλω μόνο το καλύτερο για εσένα, όχι αυτό που είναι καλύτερο για εμένα ή για την ομάδα ή τον οργανισμό. Περάσαμε μαζί περισσότερο χρόνο από ότι με την οικογένειά μας. Το να τον βλέπω έτσι πέρυσι, με ενοχλούσε.

Χαίρομαι για αυτόν. Χαίρομαι που έφυγε, επειδή δεν απόλαυσα να τον βλέπω όπως τον είδα πέρυσι. Επειδή, δεν ενδιαφέρεται για το αν ο ουρανός είναι μπλε ή πράσινος σε καθημερινή βάση, αλλά πέρυσι κάθε μέρα κάτι γινόταν. Δεν ήταν ευχάριστο. Ήταν καλό για αυτόν, ήταν καλό για όλους».