Skip to main content

NBA - Προπονητές και GM ψήφισαν τους καλύτερους για το παρόν και το μέλλον

Τους καλύτερους σε κάθε κατηγορία επέλεξαν οι προπονητές και οι GM των ομάδων του NBA, με τους πρωταγωνιστές της λίγκας να απαντούν σε έρευνα του ESPN σχετικά με το θέμα. 

Έτσι στην ερώτηση για τον καλύτερο παίκτη του NBA αυτή τη στιγμή οι 15 από τους ψηφίσαντες επέλεξαν τον Γιόκιτς, ενώ αντίστοιχα 2 ψήφους πήρε ο Ντόντσιτς και 1 ο Έντουαρντς. 

 Κατόπιν και στην ερώτηση για το ποιος θα είναι ο καλύτερος παίκτης τα επόμενα 5 χρόνια ο Βίκτορ Γουεμπενιάμα ήταν κυρίαρχος με 12 στελέχη και προπονητές να τον επιλέγουν, ενώ από 2 ψήφους πήραν οι Γκίλτζιους - Αλεξάντερ και Ντόντσιτς και από 1 οι Έντουαρντς και Γιόκιτς. 

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν για το ποιον προβλέπουν ως τον MVP  της νέας σεζόν, με τον Γκίλτζιους - Αλεξάντερ και τον Ντόντσιτς να καταλαμβάνουν τις δυο πρώτες θέσεις με 7 και 5 ψήφους αντίστοιχα, ενώ από 2 ψήφους πήραν οι Έντουαρντς, Γιόκιτς και Τέιτουμ.

Τέλος, στην ερώτηση για τον ποιον προβλέπουν ως πρωταθλητή οι συμμετέχοντες έδωσαν 8 ψήφους στο repeat των Σέλτικς, 7 ψήφους στους Θάντερ, ενώ από 1 ψήφο έλαβαν οι Μπακς, Μάβερικες και Τίμπεργουλβς.