Skip to main content

Τόμας: "Με πλήγωσε που οι Σέλτικς δεν μου εξήγησαν ποτέ πόσο σοβαρά είχα τραυματιστεί"

Ο Αιζάια Τόμας σε συνέντευξη του μίλησε για τον τραυματισμό του στον γοφό το 2016-17, όπου του άλλαξε για πάντα την καριέρα. Ανέφερε μάλιστα πως τον πλήγωσε πάρα πολύ το γεγονός πως οι Σέλτικς και το ιατρικό τους επιτελείο δεν του ξεκαθάρισαν το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά τον έβαζαν να κάνει ενέσεις κορτιζόνης ώστε να είναι διαθέσιμος στους αγώνες. Τέλος είπε πως του πήρε τρία ολόκληρα χρόνια για να ανακάμψει, βάζοντας σε τεράστιο ρίσκο την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δ΄ηλωσε ο Τόμας:

"Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο είναι ότι δεν μου εξήγησαν ποτέ την κατάσταση. Αν μου έλεγαν ότι μπορεί να γίνει χειρότερα, τότε θα έπαιρνα εγώ την απόφαση. Δεν μου ειπώθηκε ποτέ όμως αυτό.

Εγώ νόμιζα ότι είχα απλώς μία μελανιά, ένα τράβηγμα και σκέφτηκα ότι θα το ξεπεράσω. Μου έκαναν όμως τρεις ενέσεις κορτιζόνης στα playoffs, με την τελευταία να την κάνω πριν από το Game 7 με τους Γουίζαρντς για τον δεύτερο γύρο των playoffs. Στο Game 1 με τους Καβαλίερς δεν ένιωθα καλά. Ξαφνικά, στο Game 2 της σειράς με τους Καβαλίερς δέχθηκα ένα σκριν και ένιωσα έναν πόνο στο πίσω μέρος του γοφού μου που δεν είχα ξανανιώσει και σκεφτόμουν, τι έγινε τώρα; Τότε ήταν που τελείωσε η σεζόν για μένα.

Στα νέα παιδιά που μας βλέπουν, μην κάνετε ένεση κορτιζόνης επειδή παίρνει μέρος του χόνδρου σας. Σε εμένα συνέβη αυτό. Αυτό τα ξεκίνησε όλα. Μετά με έστειλαν με ανταλλαγή στους Καβαλίερς.

Ήμουν αναστατωμένος τότε επειδή ρίσκαρα την καριέρα μου για την ομάδα, επειδή δεν μου είπαν ποτέ πόσο σοβαρό τραυματισμό είχα, δεν μου είπαν τι θα συνέβαινε αν συνέχιζα να παίζω. Μου πήρε τρία χρόνια για να επανέλθω και να καταλάβω τι γινόταν."