Skip to main content

Λοβ για την επιστροφή του στις προπονήσεις: «Ήταν περίεργο»

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις, τηρώντας πάντα το πρωτόκολλο ασφαλείας, με τους παίκτες να χωρίζονται σε ολιγομελή γκρουπ, με τον Κέβιν Λοβ να χαρακτηρίζει πρωτόγνωρη την εμπειρία.

Ο ηγέτης των Καβς βρισκόταν στο ίδιο γκρουπ με τους Νανς Τζούνιορ, Οσμάν και Ζϊζιτς, με τους τέσσερις τους να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις,  να μην χρησιμοποιούν τα ντους και τα αποδυτήρια, ενώ η ομάδα τους έδωσε ρούχα και από δύο μπάλες!

"Αυτό ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έχω αγωνιστεί. Δε με ένοιαζε. Απλά ήθελα να σουτάρω λίγο. Μας έκαναν μερικές ερωτήσεις. Πώς νιώθουμε, αν ήμασταν άρρωστοι, βασικά αυτά που ισχύουν παντού, όχι μόνο στο ΝΒΑ. Στο μέλλον θ' αλλάξουν πολλά όχι μόνο στο μπάσκετ, στις ζωές μας γενικά. Ήταν περίεργο. Είχα μαζί μου έναν βοηθό προπονητή που μου έδινε τη μπάλα με μάσκα και γάντια. Είναι απλά περίεργο. Άλλαξα ρούχα και θα κάνω μπάνιο σπίτι, κάτι που δεν είναι καλό για κάποιον που ιδρώνει πολύ. Αυτή η πρώτη προπόνηση πιθανότατα είναι ένα δείγμα για το πως θα είναι τα πράγματα στο μέλλον", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Λοβ.